6998747512 Κωνσταντινουπόλεως 12, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής ilirdedja56@gmail.com
hero image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ | Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Πέτρας - Μαρμάρων & Ανακαινίσεις Κτιρίων Χαλκιδική


H επιχείρησή μας “DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκιδική, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων αλλά και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα της αρεσκείας σας.
 

 


 

   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:
    Δάπεδα
    Τοίχους
    Κουζίνες
    Μπάνια
    Μπαλκόνια
    Πισίνες κ.α.
    Εργασίες Τσιμεντοκονίας
   
   
 
 
 
Παράλληλα, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση πλακιδίων, ενώ σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Χαλκιδική, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης