6998747512 Κωνσταντινουπόλεως 12, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής ilirdedja56@gmail.com
hero image
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ | Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Πέτρας - Μαρμάρων & Ανακαινίσεις Κτιρίων Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, συνεργαζόμενη με κάθε είδους συνεργείο στο χώρο της οικοδομής, μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την ανακαίνιση του κτιρίου σας.

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα συνεργεία και σας προσφέρουμε σε οικονομικές τιμές μια πλήρης και ολοκληρωμένη ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Χαλκιδική, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Αναλαμβάνουμε: Οροφές - Ψευδοροφές, Επενδύσεις Τζακιών, Κρυφούς Φωτισμούς, Γύψινες Διακοσμήσεις, Χωρίσματα Γυψοσανίδας, Βιβλιοθήκες - Ράφια και  Ειδικές Κατασκευές.
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε το βάψιμο ολόκληρου του κτιρίου σας ή και ενός δωματίου, καθώς και το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου.
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Προστατέψτε το κτίριό σας, με σύγχρονες επιλογές που θα απομονώσουν υγρασία, ψύχος και υψηλές θερμοκρασίες, εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξειδικευμένη λύση για κάθε περίπτωση. 

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε είδους μόνωση που θα προστατεύει το χώρο σας όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και για πολλά χρόνια.
 

 

 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Οι έμπειροι υδραυλική μας μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική εργασία για την ανακαίνιση καθώς και την κατασκευή του κτιρίου που επιθυμείτε.
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις για την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του κτιρίου σας αλλά και να σας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
 
 
…και οποιαδήποτε άλλη εργασία

μπορεί να σας εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Χαλκιδική, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης