6998747512 Κωνσταντινουπόλεως 12, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής ilirdedja56@gmail.com
hero image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ
DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ | Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Πέτρας - Μαρμάρων & Ανακαινίσεις Κτιρίων Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά και το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορούν να αναλάβουμε την τοποθέτηση πέτρας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκιδική, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με σύμμαχο την φαντασία μας, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα και ποιοτικά έργα που χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους.
 

 


 

   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Επενδύσεις με πέτρα
    Χτίσιμο Κτιρίων
    Επενδύσεις Τζακιών
    Κολώνες
    Καμάρες
    Ξυλόφουρνους - BBQ
    Παρτέρια
    Σκαλοπάτια
   
   
 
 
 
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία πετρωμάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε την πέτρα που επιθυμεί για το χώρο σας και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που είχατε φανταστεί. 

Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και υλοποιούμε την κατασκευή σας με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πραγματοποιούμε κατασκευές με πέτρα και επενδύσεις σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους ενώ σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που είχαμε ορίσει από κοινού εξαρχής.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Χαλκιδική, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης