6998747512 Κωνσταντινουπόλεως 12, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής ilirdedja56@gmail.com
hero image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ | Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Πέτρας - Μαρμάρων & Ανακαινίσεις Κτιρίων Χαλκιδική


Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, η επιχείρησή μας “DEDJA ILIR - ΗΛΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο στην Χαλκιδική, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας και εμείς να αναλάβουμε την άψογη τοποθέτησή τους σε αυτόν.
 

 


 

   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕ:
    Δάπεδα
   Πάγκους Κουζίνας
    Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
    Μπάνιο
    Επένδυση τζακιού
    Περβάζια
    Ορθομαρμάρωση κτιρίου
    Ειδικές Κατασκευές
   
   
 
 
 
Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε έργα διαχρονικά που θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίζει.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του μαρμάρου, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πληθώρα ειδικών απαιτήσεων, από την πιό απλή, μέχρι μια ειδική κατασκευή δικών σας προδιαγραφών.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Χαλκιδική, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης